下载书店论坛(QQ群:95446627)
您现在的位置: 一起学 >> 外语考试 >> 职称外语 >> 综合类 >> 词汇指导 >> 正文
2010年职称英语综合类词汇练习(4)
来源:网友上传 2012-4-25 22:48:54   【一起学:终身教育引导者】   资料下载   外语书店
  词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)
  下面每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请为每处划线部分确定1个意义最为接近的选项。
  1.The news will horrify everyone.
  A.attract B.terrify C.tempt D.excite
  2.The article sketched the major events of the decade.
  A.described B.offered C.outlined D.presented
  3.I won't tolerate that kind of behavior.
  A.bear B.accept C.admit D.take
  4.Their style of playing football is utterly different.
  A.barely B.scarcely C.hardly D.totally
  5.Her sister urged her to apply for the job.
  A.advised B.caused C.forced D.promised
  6.Even sensible men do absurd things.
  A.unusual B.ridiculous C.special D.typical
  7.She bumped inot her boyfriend in town this morning.
  A.walked B.came C.fled D.ran
  8.This sort of thing is bound to happen.
  A.sure B.quick C.fast D.swift
  9.At the age of 30,Hersey suddenly became a celebrity.
  A.boss B.manager C.star D.dictator
  10.He cannot discriminate between a good idea and a bad one.
  A.judge B.assess C.distinguish D.recognize
  11.They are concerned for the fate of the forest and the lndians who dwell in it.
  A.liveB.sleep C.hide D.gather
  12.The index is the government's chief gauge of future economic activity.
  A.method B.measure C.way D.manner
  13.The architecture is harmonious and no building is over six-storey high.
  A.old-fashioned B.traditional C.conventional D.balanced
  14.The food is inadequate for ten people.
  A.demanded B.qualified C.insufficient D.required
  15.She persevered in her ideas despite obvious objections raised by friends.
  A.persisted B.insisted C.resisted D.suggested
  答案:
  1.B  2.C  3.A  4.D  5.A 6.B  7.D  8.A  9.C  10.C 11.A  12.B  13.D  14.C  15.A

责任编辑:上传用户296497

收藏此页】【 】【打印】【回到顶部
文章搜索:
 相关文章
热点资讯
热门课程培训