下载书店论坛(QQ群:95446627)
您现在的位置: 一起学 >> 外语考试 >> 职称外语 >> 历年真题 >> 综合类 >> 正文
2009年职称英语综合类A级考试真题
来源:网友上传 2012-4-25 22:48:54   【一起学:终身教育引导者】   资料下载   外语书店

  2009年职称英语考试综合A级(11)真题及答案
  第一部分:词汇选项
  1. Why can't you stop your (enternal) complaining?
  A. long
  B. everlasting
  C. temporary
  D. boring
  2. Hundreds of buildings were (wrecked) by the earthquake.
  A. shaken
  B. damaged
  C. fallen
  D. jumped
  3. These paintings are considered by many to be (authentic).
  A. faithful
  B. royal
  C. genuine
  D. sincere
  4. Many economists have given in to the fatal (lure) of mathematics.
  A. attraction
  B. simplicity
  C. power
  D. rigor
  5. Ten years after the event, her death still remains a (puzzle).
  A. mist
  B. tog
  C. mystery
  D. secret
  6. irritated
  答案:A. annoyed
  7. duplicated
  答案:D. copied
  8. spurred
  答案:B. encouraged
  9. ample
  答案:D. enough
  10. marvels
  答案:B. miracles
  11. perpetual
  答案:B. endless
  12. shabby
  A. old
  B. unforgetable
  C. funny
  D. unfair
  13. adhere to
  A. follow
  B. order
  C. prove
  D. handle
  14. barren
  答案:C. bare
  15. specifications
  答案:C. instructions

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] 下一页

责任编辑:上传用户298081

收藏此页】【 】【打印】【回到顶部
文章搜索:
 相关文章
热点资讯
热门课程培训